Veřejný detail projektu

Informace o projektu

Společnost Lázně Teplice v Čechách a.s. připravila a od 1.5.2013 realizuje projekt zaměřený na vzdělávání vlastních zaměstnanců, které navazuje a rozšiřuje stávající systém řízení a rozvoje lidských zdrojů společnosti. Posílení odborných kompetencí zaměstnanců se stane pilířem pro zvýšení konkurenceschopnosti zaměstnavatele. Do projektu bude zapojeno 148 zaměstnanců společnosti, kteří se budou školit v následujících oblastech:

-          Odborné zdravotnické dovednosti

-          Proklientské chování

-          Restaurační a ubytovací služby

-          Marketing, PR

-          IT dovednosti

-          Jazykové znalosti

-          Pracovně-právní a daňová agenda

 

Školení budou zajištěna jak externě, tak interními zdroji – systém interních lektorů. Do vzdělávání budou zapojeni také dlouholetí, zkušení zaměstnanci, kteří budou působit jako mentoři pro předávání know-how a zkušeností mladším kolegům.

Projekt vytvoří také podmínky pro implementaci konceptu rovných příležitostí žen a mužů do firemní kultury společnosti.

Hlavním cílem projektu je zajistit konkurenceschopnost společnosti prostřednictvím rozšíření portfolia nabízených služeb, které bude zajišťovat kvalifikovaný a kompetentní personál. Tohoto cíle bude dosaženo díky zefektivnění procesů vzdělávání zaměstnanců, založeném na využívání inovativních přístupů a metod ve vzdělávání a na nepřetržitém sledování a vyhodnocování výsledků a přínosů vzdělávání. Udržitelnost dosažených cílů ponese zavedený systém interního vzdělávání a mentoringu.

Operační struktura


Příjemce


Přehled zdrojů financování projektu


Termíny

v
v
v

Dopad projektu

Cílovou skupinu projektu tvoří 148 zaměstnanců, kteří budou v rámci projektu vzděláváni na základě vstupního vyhodnocení jejich kvalifikačních předpokladů a požadovaných kompetencí pro realizaci strategie zaměstnavatele. Předpokládá se zapojení těchto zaměstnanců: - 4 interní lektoři - 5 mentorů - 15 osob z administrativy - 31 lékařů - 15 zdravotních sester - 58 osob z úseku stravování - 20 osob středního managementu