Veřejný detail projektu

Informace o projektu

 

Projekt ve své stěžejní části spočívá v realizaci specifického vzdělávání pracovníků Pinko a.s. zaměřeného na oblasti ovládání, údržby a správy nových výrobních technologií skládajících se z Freezerů a balících a extruzních linek. Součástí projektu je vybudování systému interního vzdělávání pomocí vzniku pozice interních lektorů, kteří zabezpečí kvalitní proškolení nových pracovníků a edukaci stávajících podle toho, jak se bude rozšiřovat znalostní báze podniku, kterou budou tito interní lektoři udržovat a rozšiřovat. Dále projekt umožní zvýšení jazykové vybavenosti (rozšíření znalostí anglického jazyka) u 3 pracovníků, kteří v rámci své pracovní náplně komunikují se zahraničními obchodními partnery, školení bezpečnosti a ovládání vysokozdvižných a motorových vozíků (VZV), proškolení pracovníků v oblasti systému IFS FOOD a rovněž bude našim pracovníkům umožněno zvýšení finanční gramotnosti.

 

Primárním cílem projektu je rozšíření kvalifikace pracovníků o znalosti potřebné k řádné obsluze a údržbě nově pořízených technologií a vybudování edukačního systému, založeném na interních lektorech, kteří budou kvalifikovaně předávat odborné znalosti a udržovat/rozšiřovat znalostní bázi podniku. Sekundárním cílem je zvýšení úrovně fin. gramotnosti, zlepšení znalosti angličtiny, aktualizace znalostí systému IFS FOOD a obsluhy VZV.

Operační struktura


Příjemce


Přehled zdrojů financování projektu


Termíny

v
v
v

Dopad projektu

Cílovou skupinu (CS) tvoří 67 kmenových zaměstnanců společnosti. Ženy: 14, Muži: 53 Věková struktura: 9 osob do 25 let, 11 osob od 25 do 35 let, 31 osob od 35 do 50 let, 16 osoby nad 50 let. Pracovní zařazení: Skupina A: generální ředitel, 2 pracovníci obchodu, 5 pracovnic administrativní podpory Skupina B: výrobní ředitel, technický ředitel, vedoucí výroby, 9 mistrů výroby, 4 pracovníci údržby, 3 pracovníci laboratoře, 2 pracovníci kvality Skupina C: 20 operátorů výroby Skupina D: provozní úsek (4 přípraváři zmrzlinových směsí, 14 pracovníků logistiky a skladového hospodářství)